Profile/

Tjebber Nederland

Bio

Ondernemen bij Tjebber Nederland draait om het uitdagen van de status quo; het verleggen en omdraaien van bestaande (communicatie-) regels. Gefascineerd door het spel tussen vraag en aanbod zijn wij continu op zoek naar vernieuwende en meer effectieve ‘spelvormen’, of dit nu offline of online is.

Vernieuwend en effectief bij Tjebber is ‘onderscheidendheid’. De mogelijkheid om jouw product of dienst aan te bieden aan potentiele klanten op een wijze die uniek en relevant is. Opvallen tussen de massa en inspelen op de nieuwe, meer sociale, manieren van communicatie tussen klant en bedrijf zonder torenhoge kosten vooraf.

Sinds 11 april 2011 is Tjebber daarom het eerste marketingplatform voor de zakelijke markt in Nederland, gebaseerd op het flashverkopen / groepskortingprincipe. Voor onze aanbieders/adverteerders is de toegevoegde waarde van Tjebber terug te brengen tot één simpele kern: “Wij creëren het contact met afnemers met als doel hen te laten kopen. Voor afnemers biedt Tjebber inkoopvoordeel en vooral de kans om tegen een lage instapprijs kennis te maken met producten of diensten waar het bedrijf altijd al gebruik van wilde maken, maar net dat ene zetje voor nodig had.

Tjebber is dus een nieuw meetbaar (online) platform c.q. instrument in de ontwikkeling van steeds betere pay-per-performance marketingtools in de b2b, die uiteindelijk het offline contactmoment stimuleren en resulteren in nieuwe ambassadeurs voor de aanbieder.

In aanvulling op Tjebber en in het verlengde van onze strategie en visie faciliteren wij inmiddels ook onder de naam PoweredbyTjebber branche-organisaties, uitgevers en andere contentorganisaties met de techniek van ons platform. In-the-end gaat het natuurlijk helemaal niet om ons. Niet om Tjebber. Zeker in de zakelijke markt staat of valt een deal met vertrouwen en relevantie. Wij zijn er van overtuigd dat brancheorganisaties, uitgevers en andere contentorganisaties, naast hun vertrouwde status, veel beter in staat zijn de relevantie te bepalen voor het bereik dat zij reeds hebben opgebouwd. Faciliteer hen met de techniek en zij lopen binnen no-time drie stappen vooruit op de markt. PoweredbyTjebber stoelt daarom op een partner- of netwerkgedachte én het faciliteren van andere organisaties met techniek, kennis van een dealplatform en voordelen die een partnernetwerk met zich mee brengt, zoals time-to-market, dealuitwisseling en specifiek bereik.

Latest articles/

No recent articles.

Comments/