02-11-2012

event/

Startup Weekend Utrecht II

Startup Weekend Utrecht 2
16-18 november 2012
No talk, all action! Launch a sustainable startup in 54 hrs!

Van 16 t/m 18 november zal Startup Weekend voor de tweede keer plaatsvinden in de Domstad. Het thema van dit jaar, Ideas that last, richt zich op sustainability. Ondernemende inventors, tech-, design- en (serious-)game-enthousiastelingen worden uitgenodigd om hun briljante ideeën ten uitvoer te brengen in slechts 54 uur.

Een vrolijke kruising tussen businessschool, codecamp en slumberparty. Startup Weekend begint op de vrijdag, waar deelnemers vanuit allerlei disciplines hun ideeën pitchen. Uit de meest populaire ideeën ontstaan teams, die op zaterdag en zondag hun concept uitwerken. Er zijn diverse walk-in-workshops, waaronder Speed networking, Online customer development, Open data/API Mashups, Startups in the media & Pitching. Met de nodige cafeïne, goede maaltijden en weinig slaap staan er na 54 uur nieuwe startups op de planken. De winnaars krijgen bovendien een kickstart met diverse prijzen.
 
Ook als je nog geen eigen idee hebt, kun je je aansluiten bij een team. Kom ook en lanceer een innovatieve startup onder begeleiding van ervaren coaches en inspirerende sprekers. Meer informatie en tickets: http://utrecht.startupweekend.orghttp://utrecht.startupweekend.org
 
SETUP ondersteunt dit initiatief.

16

NOV

When/

Where/

Hogeschool Utrecht. Nijenoord 1, 3552AS Utrecht