28-11-2010

event/

Media van Morgen: On Stage!

Na een geslaagde eerste editie is het op donderdag 16 december 2010 tijd voor een tweede symposium genaamd Media van Morgen: On Stage! 

Deze avond wordt speciaal georganiseerd om de Masterstudenten Nieuwe Media en Digitale Cultuur kennis te laten maken met inspirerende mensen uit het vakgebied. De sprekers zijn zo gekozen dat je een overzicht krijgt van alle ins & outs uit het werkveld.

De avond start met een aantal korte presentaties in TED Talk format waarbij er tijd genomen wordt voor vragen vanuit het publiek. Daarna is er een borrel en stagemarkt waar je in gesprek kunt over stages met alumni en medestudenten.

Om de avond zo inspirerend mogelijk te laten verlopen, zullen we van tevoren een aantal vragen aan de sprekers voorleggen. Mocht je specifieke vragen hebben met betrekking tot één van de sprekers of over stagelopen in het algemeen dan kun je dit aangeven in het inschrijfformulier of mailen naar info@mediavanmorgen.nl.

Je kunt je aanmelden voor dit symposium door op deze link te klikken. Verdere informatie over de Media van Morgen On Stage vind je op www.mediavanmorgen.nl

We hopen je donderdagavond 16 december te zien!

NB: Voor een indruk van Media van Morgen Deel 1: http://bit.ly/8EWh7e

16

DEC

When/

Where/

Studio-T Utrecht