18-09-2013

event/

BYOB2013: Call voor vrijwilligers

 
BYOB IN/OUTdoor 2013; ‘s Lands grootste, gratis toegankelijke IN/OUTdoor editie van Bring Your Own Beamer staat dit jaar in hartje Amsterdam.
 
Utrechts Medialab SETUP, FIBER, Liefhebber Ontwerp en Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond slaan de handen ineen voor deze Bring Your Own Beamer IN/OUTdoor editie. Meer dan 75 creatievelingen beamen hun kunst op verschillende locaties in de Nes (o.a. Hotel V, NRC en Tobacco). In steegjes, op fietsen, op daken, door ramen, met geluid en interactie met publiek. Letterlijk een huizenhoge, digitale galerie. Onderga en bewonder de grootste Indoor/Outdoor Bring Your Own Beamer van Nederland en steun ter plekke de kunstenaars d.m.v. het unieke live crowdfunding systeem.
 
Kom het vrijwilligersteam versterken!
 
Voor de opbouw en afbouw en ook tijdens het evenement zoeken we enthousiaste studenten die in ruil voor een biertje en een goodiebag mee willen draaien. We zorgen ervoor dat je goed wordt opgevangen, een duidelijke briefing krijgt en meedraait in een enthousiast team.
 
Waar zijn we naar op zoek?
- Hulp bij op- en afbouw
- Locatiemanagement
- Ontvangen/begeleiden van kunstenaars
 
Lijkt het je wat? Meld je dan voor 30 september aan via noraly.schiet@brakkegrond.nl met je naam, telefoonnummer en zet erbij of je je voor opbouw of afbouw aanmeldt. Mocht je de hele dag willen meehelpen of maar een klein deel van de dag kunnen; alle hulp is welkom, aanmelden kan altijd!

04

OCT

When/

Where/

De Nes, Amsterdam