25-04-2014

job/

Traineeship RTL Nederland per 1 oktober 2014

Abstract: 

Als trainee maak je deel uit van RTL Nederland en werk je met andere Young Professionals. Je gaat aan de slag met vernieuwende en strategische projecten die een directe impact hebben op het bedrijf. Tijdens deze projecten werk je samen met professionals, management en directie en krijg je de ruimte zelfstandigheid en initiatief te tonen.

FUNCTIE
Young Professional: Een traineeship bij RTL Nederland is gericht op jouw verdere ontwikkeling als Young Professional. Daarbij hebben we oog voor jouw persoonlijke doelstellingen.
Werken met impact: Als trainee ga je aan de slag met vernieuwende en strategische projecten die een directe impact hebben op het bedrijf. Tijdens deze projecten werk je samen met professionals, management en directie en krijg je de ruimte zelfstandigheid en initiatief te tonen. Je bent in staat je te verhouden tot de verschillende stakeholders binnen de organisatie en weet een goede balans te vinden tussen overkoepelende en persoonlijke doelstellingen. Je weet feedback te gebruiken ten gunste van je professionele ontwikkeling.
Brede werkervaring: Om je een zo breed mogelijke ervaring te laten opdoen, ga je aan de slag bij drie verschillende afdelingen 3x 6 maanden binnen de organisatie; Business Development & Strategy, Concepts, Digital Media, Nieuws, Ventures. De invulling van je traineeship wordt afgestemd op zowel de organisatiedoelstellingen als ook jouw individuele doelstellingen.
Ontwikkeling: Uit het Talent Ontwikkel Assessment en de evaluatiegesprekken met jouw managers blijkt aan welke aspecten je nog moet werken om jouw vaardigheden als toekomstig professional te optimaliseren. Door begeleiding en training wordt maximaal ingezet op het behalen van de daarin geformuleerde doelstellingen.

 

PROFIEL
- Afgeronde universitaire master studie met voorkeur, maar niet uitsluitend voor de richting; Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, Technische of Media gerelateerde studies (max. 1 jaar geleden afgestudeerd).
- Grote affiniteit met televisie, consumer marketing, digital media en andere mediavormen.
- Bestuurlijke en/ of organisatorische ervaring.
- Innovatief, pragmatisch, analytisch sterk, communicatief zeer vaardig en een absolute teamplayer.

 

OMSCHRIJVING BEDRIJF
RTL Nederland is een allround mediabedrijf en marktleider met vier televisiestations, RTL 4, RTL 5, RTL 7 en RTL 8, en de themakanelen RTL Lounge, RTL Crime en RTL Telekids. Het bedrijf vermaakt en informeert een breed publiek zeven dagen per week, 24 uur per dag op elk relevant platform. Met het marktleiderschap op televisie, snel groeiende activiteiten in digitale media met onder andere RTLXL.nl en Buienradar.nl, een brede nieuwsorganisatie, het innovatieve Ventures en RTL Live Entertainment is RTL Nederland een van de meest vooraanstaande en onderscheiden media- en entertainmentbedrijven van Nederland.

 

INTERESSE 
Solliciteren kan vóór 25 mei 2014 door jouw CV en motivatiebrief te sturen naar traineeship@rtl.nl. Voor vragen kun je mailen op bovenstaand emailadres of bellen met Jannerieke Hommenga, Hoofd Mediastages 035-6466280 (Mediastages is in opdracht van RTL Nederland verantwoordelijk voor de voorselectie in dit sollicitatietraject). De sollicitatiegesprekken vinden plaats tussen 6 en 16 juni.

 

When/

10-10-2014 - 10-10-2014
 

Where/

RTL Nederland

24

MAY

Deadline/

24 May 2014 22:00