16-09-2011

internship/

Tendris Holding zoekt stagiair Social Media

Abstract: 

Tendris Holding laat zien dat werken met winstoogmerk en het verbeteren van de wereld goed kunnen samengaan. Tendris Holding zoekt een stagiair Social Media.

Tendris Holding BV start ondernemingen en projecten op met een duurzaam karakter. Tendris Holding laat zien dat werken met winstoogmerk en het verbeteren van de wereld goed kunnen samengaan. Dochterondernemingen van Tendris zijn ondermeer Lemnis Lightning (LED verlichting) en The New Motion (elektrisch rijden). Voor Tendris Holding zoeken wij een stagiair Social Media.

Social Media staat bij zowel de holding als de werkmaatschappijen nog in de kinderschoenen. Op dit moment wordt er binnen de holding en verschillende werkmaatschappijen gebruik van gemaakt, maar ontbreekt het nog aan een geïntegreerde aanpak. Er zal een plan van aanpak moeten komen om social media geïntegreerd en structureel in te zetten binnen de verschillende werelddelen.

Daarnaast de nodige praktische zaken:

  • Dashboard wat er verteld wordt over Tendris en haar dochters
  • Volgen van de media wat er gebeurt
  • Actieve bijdrage social media door alle maatschappijen

Criteria waaraan bijdrage moet voldoen:

  • Corporate social media governance
  • Naast berichtjes ook gebruik maken van filmpjes om interactiviteit te vergroten
  • Search Engine Optimalisation

Naast Social media is tevens de wens op corporate niveau van de holding en haar dochters een technisch platform te maken, zodat reguliere zaken met slechts een druk op de knop overal doorgevoerd wordt.

Profiel: afstuderende HBO-er of WO-er in zijn vakgebied, reeds frequent actief op verschillende platforms, theoretisch kader omzetten in de praktijk, gevoel voor duurzaamheid.

Mocht je interesse hebben stuur dan een mail naar gwen@moretheartofwork.nl

 

When/

01-10-2011 - 01-01-2012
 

Where/

Tendris Holding

02

OCT

Deadline/

02 Oct 2011 22:00