22-05-2012

internship/

Start-up met visie zoekt interactieve media-enthousiastelingen

Abstract: 

Wij geloven in een droombaan voor iedereen. We werken er met veel plezier aan om dit te realiseren met WOVOX.com en we zijn op zoek naar enthousiaste filmers, fotografen, bloggers, interaction designers, visual designers en social media-fanaten om ons hier bij te helpen!

WOVOX zit erg in de lift met mooie opdrachten, inspirerende partnerschappen en een website die zeer binnenkort een online businessmodel kent. We zijn op zoek naar mensen die ons willen helpen dat in mooie banen te leiden, mooie dingen met ons willen maken en die samen met ons willen groeien. Wij hebben namelijk ook niet alle antwoorden en jij kan ons net zoveel brengen als wij jou.

Groei je mee? 

  • We hebben meerdere plekken voor fotografen, filmers, bloggers, interaction designers, grafisch ontwerpers en community managers.
  • Hier vind je de vacatures die we nu hebben openstaan, maar wij staan zelf ook open voor open sollicitaties (en ik merk nu pas hoeveel opens die zin allemaal bevat). Dus als je zelf een andere mogelijkheid of kans ziet, horen we dat graag!
  • Hier ontdek je meer over onze missie, wie we zijn en waar we werken. 

Voel je vrij contact met ons op te nemen voor vragen of opmerkingen. 

 

Fijne (werk)dag!

Mundo Resink - mede-oprichter en o.a. human people person (je kan me bereiken via mundo[punt]resink[at]wovox[punt]com & +31208208217).

 

When/

27-08-2012 - 03-02-2013
 

Where/

WOVOX.com - reinventing the road to people's dream jobs

30

JUL

Deadline/

30 Jul 2012 22:00