Car Seat Headrest in Paradiso, foto Lotte Schrander
26-10-2017

internship/

Stagiair(e) marketing & publiciteit

by: Paradiso
Abstract: 

Vacature bij poppodium Paradiso in Amsterdam: Stagiair(e) marketing & publiciteit
voor 32 uur per week vanaf 1 februari 2018, minimaal 5 maanden (in overleg).

Paradiso is een podium in een voormalige kerk aan het Leidseplein. Maar we zijn ook meer dan 1.000 programma's op verschillende locaties in Amsterdam. Daar komen jaarlijks ruim 600.000 mensen op af. Ons podium is er niet alleen voor muziek. Van politieke debatten tot wetenschappelijke discussies en boekpresentaties: we zijn in het jaar van jouw stage al vijftig jaar een plek waar we artiesten, kunstenaars, opiniemakers en publiek samen brengen. Daarnaast organiseren we programma’s op andere locaties in de stad.
Je ondersteunt in deze functie het marketingteam van Paradiso. Allerlei aspecten van marketing in de culturele sector komen hierbij aan bod, al ligt de focus op de muziekprogrammering. Je wordt begeleid om in toenemende mate zelfstandig te werken aan de promotie van programma’s.

Werkzaamheden:

  • Ondersteunen van de afdeling marketing in dagelijkse werkzaamheden
  • Beheer van de content op de website van Paradiso, het maken van mailings, de inzet van social media als promotiemiddel
  • (Onder begeleiding) opzetten en uitvoeren van promotiecampagnes voor programma’s van Paradiso, inclusief doelgroeppromotie

Vereisten:

  • Relevante HBO/WO opleiding, bij voorkeur derdejaars of vierdejaars
  • Affiniteit, kennis en ervaring met (online) marketing en social media, kunst en cultuur, met name muziek
  • Goede schrijf- en spreekvaardigheid in Nederlands en Engels
  • Je bent enthousiast, leergierig en stressbestendig
  • Ervaring met beeld- en videobewerking is een pre

Stichting Paradiso biedt een afwisselende werkstage met stagevergoeding. Daarnaast zijn er voordelen als gratis toegang tot programma’s van Paradiso, inclusief externe locaties. Er is beperkte ruimte voor een opdracht vanuit de opleiding. 

Reageren:

Stuur je motivatiebrief met CV uiterlijk 11 december naar vacature-marketingstage@paradiso.nl met in de titel “Sollicitatie stage”. Heb je vragen over deze vacature? Deze kun je stellen aan Sanne Lohof of Erik Luyten via 020 - 626 45 21. 

 

When/

01-02-2018 - 30-06-2018
 

Where/

Stichting Paradiso

10

DEC

Deadline/

10 Dec 2017 23:00