25-09-2012

internship/

Stagiair(e) internet strategie & online marketing

Introductie

Als je je wil oriënteren op de arbeidsmarkt en een goed beeld wil krijgen van onze organisatie en van de werkzaamheden van een internetstrateeg en online marketeer, bieden wij je een stageplek aan. De stage is op ons kantoor in Utrecht, maar ook uitstapjes naar onze vestigingen in Amsterdam en Amersfoort zijn mogelijk. Vragen kun je de hele dag door stellen en de werkzaamheden die bij een internetstrateeg en online marketeer horen worden je uitgelegd. Een ideale manier om te ontdekken hoe het is om bij een jonge en ondernemende onderneming te werken waar mensen zich onderscheiden door wie ze zijn en wat ze kunnen.
In principe is de stageplaats beschikbaar voor minimaal 12 weken en minimaal 4 dagen per week. Eventueel afwijkende stageperiodes kunnen worden overlegd.

Wat ga je doen als Stagiair(e) internet strategie & online marketing?

Tijdens je stage draai je volledig mee in ons team en ondersteun je ons op alle fronten. Je bent bijvoorbeeld actief betrokken bij het analyseren van klantvraagstukken en je ondersteunt bij het maken van presentaties. Je krijgt ruimte om je visie te geven en kennis op het gebied van online marketing te vergaren. Er is een mogelijkheid om – in overleg – een (afstudeer)onderzoek te doen. Enkele voorbeelden van (afstudeer)opdrachten en projecten zijn:
• Onderzoek de online volwassenheid van een bedrijf/branche/klant;
• Breng de ins en outs van een branche in kaart en kom met een advies;
• Waar liggen online kansen voor B2B vanuit de ervaringen in de B2C-markt.

Wat vragen wij van je als Stagiair(e) internet strategie & online marketing?

• Je bent een meerdere jaars WO-student of laatstejaars HBO-student met een relevante opleiding;
• Aantoonbare interesse of affiniteit met (de mogelijkheden van) online;
• Online marketingbegrippen zijn jou niet vreemd, bijvoorbeeld SEO en SEA;
• Je bent analytisch, proactief, communicatief sterk en in staat de vertaalslag te maken van abstracte ideeën en inzichten naar online effect voor onze opdrachtgevers.

Wat bieden wij jou als Stagiair(e) internet strategie & online marketing?

Persoonlijke begeleiding vinden we belangrijk. Wij helpen je het maximale uit jezelf te halen en zullen je een mentor toewijzen, die jou regelmatig van feedback voorziet en je begeleidt. Alle stagiairs krijgen van ons een vaste maandelijkse vergoeding.
 

Wie zijn wij?

eFocus is een fullservice internetbureau in Utrecht, Amsterdam en Amersfoort. We ontwikkelen websites en apps en verzorgen online marketing en conversie optimalisatie. Alles draait in onze aanpak om het behalen van online effect voor onze opdrachtgevers.
• Jouw collega's;
• Jouw opdrachtgevers en ons werk.

Cure4, Diago, eFocus, KREM, Medicore, Nines en ShopWorks zijn onderdeel van eFocus Groep. De ruim 300 collega’s van eFocus Groep zijn ondernemend, plezierig ambitieus en hebben passie voor hun vak!
Bekijk hier de slideshare
Solliciteer hier:
http://www.werkenbijefocusgroep.nl/index.php/page/applicants/bb/1/command/applyforjobfullqs/qsuid/426dec18081fa746f983c996a639a92b

 

When/

01-10-2012 - 03-06-2013
 

Where/

eFocus

27

DEC

Deadline/

27 Dec 2012 23:00