12-01-2012

internship/

Stagiair(e) consultancy social media

by: Senita
Abstract: 

3sixtyfive is op zoek naar een stagiair(e) social media consultancy die met zijn of haar kennis van en interesse in social media een bijdrage wil leveren aan het succes van onze opdrachtgevers.

Je gaat deel uitmaken van een gedreven team met de nodige ambities. Wij houden ons dagelijks bezig met de ontwikkeling en implementatie van social media strategie en de activatie van merk-programma’s voor onze opdrachtgevers.

Heb jij zin in een uitdagende stage voor een periode van 4 tot 6 maanden en wil je werken voor leuke a-merken bij het meest vooruitstrevende social bureau van Nederland? Laat het ons weten!

Jij gaat het strategie en project team ondersteunen bij uiteenlopende projecten en activiteiten. Daarnaast ga je zelf als projectmanager een eigen project neerzetten.

Wat mag jij verwachten?

Ervaring opdoen die schaars is in de markt
Goede begeleiding en coaching
Prettige, uitdagende collega’s
Leuke plek om te werken midden in de historische binnenstad van Haarlem 5 min lopen van CS Haarlem
Marktconforme stagevergoeding

Wat verwachten wij van jou?

Teamplayer en enthousiaste instelling
Goed in staat om zelfstandig te werken
Feeling voor sociale technologie en media
Ondernemend en proactief
Leergierig en communicatief sterk

Werken voor 3sixtyfive

3sixtyfive is een social marketing bureau, gericht op inzichten, strategie en concepten. Dit doen we voor uiteenlopende opdrachtgevers. Ons ervaren management team en onze visie op de nieuwste trends en opkomende technologieën helpt merken om betrokken, waardevolle relaties aan te gaan met haar klanten.
Wat ons anders maakt is dat wij de menselijke kant van de sociale technologie centraal zetten in onze merk-programma’s.

Wil je echt wat leren en vind jij het leuk om bij een ambitieus bureau te werken dat altijd de beste wil zijn en gelooft dat social verder gaat dan social media, dan kun je voor meer informatie over deze functie contact opnemen met Paolo Martorino, telefoon 0625022688 of mail je reactie en CV naar paolo@3sixtyfive.co

Keywords: 
 

When/

01-02-2012 - 31-07-2012
 

Where/

3sixtyfive

28

JAN

Deadline/

28 Jan 2012 23:00