22-10-2012

internship/

Stagiair Software Ontwikkeling bij Evident

by: Evident
Abstract: 

Naast het ontwikkelen van websites ben je actief betrokken bij het maken van mobiele sites. Verder biedt Evident je de mogelijkheid om je te verdiepen in het bouwen van mobiele apps.

Evident is een top 10 full service internetbureau in Nederland én het leukste bureau van Utrecht! Samen met ruim 60 collega’s ga je meewerken aan prijswinnende online producties voor topklanten als Danone, Microsoft, Hogeschool Utrecht en Staatsbosbeheer. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste mensen met ambitie. We bieden een stageplaats met leuke collega’s, mooie opdrachtgevers, uitdagende projecten en ongeëvenaarde personeelsuitjes!
 
We zoeken per januari/februari 2013 voor een periode van 5 à 6 maanden een
 
Stagiair Software Ontwikkeling
 
Je maakt als stagiair Software Ontwikkeling onderdeel uit van het team dat de websites realiseert. Dit doe je op basis van frontend code HTML, CSS en JQuery en verwerkt dit in onze content management systemen Kentico, Sitecore en SharePoint. Hiervoor ontwikkel je de templates, herbruikbare modules en functionaliteiten.
Naast het ontwikkelen van websites ben je actief betrokken bij het maken van mobiele sites. Verder biedt Evident je de mogelijkheid om je te verdiepen in het bouwen van mobiele apps. Naast het meedraaien in projecten kun je als stagiair ook een zelfstandige opdracht krijgen. Denk hierbij aan de ontwikkeling van een specifieke website, integratie van systemen of iets anders dat past bij jouw specifieke competenties en ambities. In de praktijk leer je van een coach die expert is op het vakgebied. Je werkt hier veel mee samen in je eerste projecten, zodat je veel kunt leren.
We zijn Microsoft Goldpartner dus je hebt beschikking tot alle nieuwe Microsoft-software en licenties.
 
Wij zoeken studenten die:
 

  • In het 3e of 4e jaar zitten van een gerelateerde HBO-opleiding;
  • Resultaatgericht zijn graag nieuwe dingen willen leren;
  • Ervaring hebben met  HTML, CSS en programmeren;
  • Zich graag willen verdiepen in het efficiënt bouwen van verschillende soorten sites;
  • De Nederlandse taal goed beheersen, zowel mondeling als schriftelijk.

 
Wij bieden:

  • Een dynamische en inspirerende werkomgeving waarbij professionaliteit, teamspirit, humor en persoonlijke ontwikkeling een belangrijke rol spelen; 
  • Een marktconforme vergoeding;
  • Last but not least, een informele werkcultuur waarin plezier verankerd is. De gezamenlijke lunch, de vrijdagmiddagborrels, de jaarlijkse wintersport en het Kerst- en Nieuwjaarsdiner zijn hiervan een illustratie.

Interesse?
Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Esther Geers via 030 - 298 50 50, of stuur je brief met CV naar werken@evident.nl

 

When/

31-01-2013 - 19-07-2013
 

Where/

Evident

30

JAN

Deadline/

30 Jan 2013 23:00