22-06-2012

internship/

Stageplek communicatie en nieuwe media

Abstract: 

ZegelGezond is een nieuw waarderingssysteem voor online publieksinformatie over ziekte en gezondheid. We hebben ons ten doel gesteld binnen een paar jaar de kwaliteit van online gezondheidsinformatie aanzienlijk te verbeteren en daardoor eindgebruikers te helpen snel en gemakkelijk waardevolle informatie te vinden. Duidelijkheid over de kwaliteit draagt bij aan zowel een goede gezondheid en zorgondersteuning, als aan de relatie tussen zorgvrager en zorgverlener. ZegelGezond maakt kwaliteit in één oogopslag herkenbaar. ZegelGezond plaatst namelijk een kwaliteitszegel op websites met gezondheidsinformatie, die voldoen aan de randvoorwaardelijke kwaliteitseisen voor betrouwbare informatie. Deze heeft ZegelGezond in samenspraak met het veld opgesteld. Verder staan in het zegel twee cijfers die aangeven hoe de informatie inhoudelijk wordt gewaardeerd door vakexperts (professionals zoals artsen en verpleegkundigen) en publiekexperts (ervaringsdeskundigen zoals patiënten en mantelzorgers). Kijk op www.zegelgezond.nl voor meer informatie.

Keywords: 

ZegelGezond wordt geëxploiteerd in een relatief kleine organisatie gesteund door een bijzonder krachtig netwerk van topmensen uit de zorg- en mediabranche. Bureau ZegelGezond Nederland b.v. voert de dagelijkse werkzaamheden uit. Als stagiair(e) krijg jij de kans om mee te werken om van een innovatie een nationaal succes te maken.

De functie

ZegelGezond is op zoek naar een stagiair(e). Je vindt het een uitdaging om met ons een innovatief, maatschappij breed initiatief in Nederland neer te zetten. Je hebt interesse in innovatieve concepten en affiniteit met ICT-systemen. Je vindt het leuk om met jouw werkzaamheden een nuttige bijdrage te leveren in de gezondheidszorg. Tevens vindt je het leuk om in een kleine organisatie dingen op te pakken en verantwoordelijkheden te dragen. De taken als stagiair zijn erg divers en ad hoc. Je bent op diverse vlakken binnen ZegelGezond actief te zijn.

De functievereisten

-       Student op HBO of WO niveau;

-       Stressbestendig en allround;

-       Initiatiefrijk

-       Affiniteit met en kennis van ICT en/of zorg;

-       Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; 

-       Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden

Wij bieden

Een leuke, interessante en zeer leerzame stage voor waarin je jouw organisatorische, inhoudelijke en samenwerk kwaliteiten kunt laten zien en ontwikkelen. Onze werksfeer is informeel en professioneel. Er is volop ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt natuurlijk conforme stagevergoeding.

Stuur je cv en motivatiebrief naar info@zegelgezond.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!

 

When/

02-07-2012 - 01-10-2012
 

Where/

ZegelGezond Nederland

21

NOV

Deadline/

21 Nov 2017 20:41