26-01-2014

internship/

Stageplek Cinekid Festival afdeling Nieuwe Media

Abstract: 

Stageplek Cinekid Festival afdeling Nieuwe Media:

Onderzoek e-cultuur netwerk

Periode: maart-augustus 2014 3 dagen per week

Keywords: 

Stageplek Cinekid Festival afdeling Nieuwe Media:
Onderzoek e-cultuur netwerk
Periode: maart-augustus 2014 3 dagen per week

 

 
Cinekid is een festival op het gebied van Film, Televisie en Nieuwe Media voor kinderen tussen de 4 en 14 jaar en professionals op het cultuurpark Westergasfabriek in Amsterdam tijdens de herfstvakantie. Naast het film- en TV programma, en het professionals programma (een screeningclub, de conferentie, en een co-produktie markt), is er in de Zuiveringshal van de Westergasfabriek ook een 1200m2 Medialab. Gedurende het festival wordt hier een expositie gehouden met meer dan 40 installaties en workshops van kunstenaars en ontwerpers uit binnen- en buitenland.
 
Voor de periode maart t/m augustus zijn we op zoek naar een onderzoeks-stagiair om de afdeling Nieuwe Media te ondersteunen.
 
De werkzaamheden bestaan uit
• researchen en in kaart brengen van het nationale en internationale e-cultuur netwerk gericht op de jonge doelgroep: zowel makers en producenten als andere platformen en organisaties, onderwijsinstellingen en bedrijven.
• onder begeleiding onderzoek doen naar de inhoudelijke pijlers van een in 2014 voor het eerst te houden Nieuwe Media conferentieonderdeel gericht op art, research & development.
 
Wij zoeken een enthousiaste stagiair met onderzoekservaring, hoge mate van interesse in digitale cultuur en nieuwe media, en een vlotte pen. Wij bieden een dynamische omgeving waar hard gewerkt wordt maar waar ook veel ruimte is voor eigen initiatief.
De stage vindt plaats in de maanden maart t/m augustus voor 3 dagen per week.
 
Voor meer informatie en/of aanmelding:
Hoofd Nieuwe Media, Paulien Dresscher 
020 531 78 93 / P.Dresscher@cinekid.nl

 

When/

01-03-2014 - 31-08-2014
 

Where/

Cinekid

12

DEC

Deadline/

12 Dec 2017 9:03