01-06-2012

internship/

Stage Webdesigner / Interaction Designer

by: Bravoure
Abstract: 

Bravoure is op zoek naar een getalenteerde stagiair met een focus op webdesign en interaction design. Je vindt het leuk om mooie websites en andere interactieve applicaties te ontwerpen en denkt na over hoe alles uiteindelijk werkt in de browser.

Bravoure
Wij zijn een jong bedrijf dat in korte tijd is uitgegroeid tot een volwaardig creatief internetbureau. We werken onder andere voor A-merken als Schiphol Media, Harley-Davidson en De Telefoongids en voor culturele- en evenementenorganisaties als CJP, TrouwAmsterdam en Awakenings. Voor onze klanten bepalen we de internetstrategie, ontwerpen we mooie dingen en bouwen we op maat gemaakte websites. We houden ons dagelijks bezig met social media en de nieuwste webtechnologieën. Maatpakken en jargon doen we niet aan, wel aan hard werken, veel lachen en uitgebreid lunchen. Daarnaast klinkt er vrijwel altijd goede muziek door het kantoor. Je vindt ons in het voormalige Volkskrantgebouw aan de Wibautstraat in Amsterdam, dé creatieve hotspot van Amsterdam.

Bravoure biedt je een plek waar je jezelf kunt ontwikkelen zonder de bureaucratie van een groot bureau. We hebben een gezellige en open werksfeer waar je veel kunt leren en je krijgt veel vrijheid en zeggenschap. Met een compact team van gedreven en ervaren collega’s werk je aan zeer uiteenlopende projecten zoals (actie)websites, Facebook applicaties, nieuwsbrieven en nog veel meer. Je zult je bezig houden met  het maken van interactie en grafische ontwerpen. Niet met het halen van koffie.

Jouw profiel
Bravoure is op zoek naar een getalenteerde stagiair met een focus op webdesign en interaction design. Je vindt het leuk om mooie websites en andere interactieve applicaties te ontwerpen en denkt na over hoe alles uiteindelijk werkt in de browser. Je hebt oog voor detail en werkt op een gestructureerde manier. Je hebt een eigen visuele stijl, maar voor elk project kun je iets unieks maken. Verder ben je op de hoogte van online trends en ontwikkelingen, heb je een zelfstandige werkhouding en ben je inventief en zelf leerzaam. Dit zijn de vereisten voor een stageplek:

  • HBO werk- en denkniveau
  • online portfolio of recente voorbeelden van je grafisch werk
  • expert met Photoshop en aanverwante software zoals bijvoorbeeld Illustrator
  • creatief en perfectionistisch
  • gevoel voor humor

Ervaring met Axure Pro of andere wireframing software is een pré, maar niet noodzakelijk. Een goede muzieksmaak plus een account op Last.fm of Spotify als bewijs stellen we daarentegen zeer op prijs.

De stagevergoeding bedraagt 300,- per maand voor 5 dagen per week en de lunch is gratis.

Herken je jezelf?
Stuur dan je CV en motivatie naar stage@bravoure.nl, en vergeet niet een link naar je online portfolio of recente voorbeelden van je werk mee te sturen. We horen graag van je!

http://bravoure.nl/

 

When/

03-09-2012 - 01-02-2013
 

Where/

Bravoure

02

SEP

Deadline/

02 Sep 2012 22:00