19-06-2012

internship/

Stage Social Media

Abstract: 

Wij zoeken een gemotiveerde en gepassioneerde stagiair op het gebied van social media.Iemand die het leuk vind om van nul af aan het social media plan mede te ontwikkelen en uit te voeren.

The Fixables

Wij zijn een startende onderneming op het gebied van service en reparatie en zullen onze eerste winkel medio augustus gaan openen in Amsterdam. Dit wordt een nieuw winkelconcept waar alles erop gericht is om de klant op een professionele, integere manier snel te helpen. Betrouwbare service en persoonlijk contact staan hierbij bovenaan. Deze servicebeleving zal ervoor zorgen dat klanten weer blij de deur uit lopen.
The Fixables is een bedrijf waar je de kans krijgt je te onwikkelen en waar je nog het verschil kunt maken. Werken in een prettige, open en motiverende omgeving met een gedreven team.

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde stagiair met de juiste instelling en kennis van social media.
Je vindt het leuk om aan het begin te staan van nieuwe onderneming waar je veel vrijheid krijgt in de ontwikkeling en uitvoering van het social media plan. Je bent creatief, ondernemend en op de hoogte van laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van social media. Verder kun je goed zelfstandig werken, ben je communicatief sterk en leergierig.

Vereisten

• HBO werk- en denkniveau
• Expert op het gebied van social media
• Creatief en zeer geordend
• Gevoel voor humor

Herken je jezelf?
Stuur dan je CV en motivatie naar support@fixables.nl
Wij horen graag van je!

 

When/

02-07-2012 - 31-12-2012
 

Where/

The Fixables

30

JUN

Deadline/

30 Jun 2012 22:00