12-05-2014

internship/

Stage Multimedia

by: IDFA
Abstract: 

Ben jij creatief en heb je gevoel voor stijl en lay-out? Kun je concepten vertalen naar een online visueel formaat? En heb je affiniteit met film en met documentaire in het bijzonder? Lees dan snel verder.

Taken
De werkzaamheden omvatten ondersteunende taken voor:
- Ondersteunen van de webredacteur bij het uitvoeren van de social media strategie.
- Content op IDFA.tv verrijken met clips uit films, (bestaande) artikelen en interviews.
- Verzorgen van de (online) layout van de online dagkrant.
- Verwerken van bewegend beeld in opdracht van de redactie. Hierbij gaat het om clips uit films en trailers, eigen reportages en videoessayettes (gemaakt met camera, iPad of mobiel)  

Profiel
Je bent precies, hebt doorzettingsvermogen, weet van aanpakken en bent communicatief. Je hebt gevoel voor vormgeving en taal, en je beschikt over organisatietalent. Gevoel voor taal is belangrijk. Ervaring met montage, grafische programma’s (Photoshop, Indesign) en met het werken in een cms is een pré. Daarnaast heb je ervaring met (en verstand van) bewegend-beeldbewerking en online vormgeving. Je beheerst perfect de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift 

Contractgegevens
Contractduur: 22 september t/m 21 december
Fulltime, tenzij er tijd moet worden vrijgemaakt om colleges te volgen.
Stagevergoeding: € 300 per maand bij een fulltime stage en gratis lunch. 

Solliciteren
Mail zo snel mogelijk een motivatiebrief, voorzien van een CV, aan Annabet Langkamp, annabet@idfa.nl. Geef in je brief aan waarom jij een stage bij IDFA ambieert en waarom je denkt dat jij geschikt bent voor deze stage. We proberen de stages uiterlijk 15 juli ingevuld te hebben, daarna mag je altijd informeren of er nog plek is voor een stagiair.

 

When/

22-09-2014 - 21-12-2014
 

Where/

IDFA

12

JUN

Deadline/

12 Jun 2014 22:00