06-12-2011

internship/

Social Media strategie stage

Abstract: 

De uitzendmarkt is in beweging. Het uitzenden van flexibel personeel wordt steeds efficiƫnter en simpeler. Dit is voor inleners (bedrijven) en uitzendkrachten een goede ontwikkeling. Door gebruik te maken van de mogelijkheden die de techniek en internet ons bieden kunnen we het utzendproces op veel fronten verbeteren.

Morgenwerk.nl is het eerste online uitzendbureau van Nederland en gaat 1 januari 2012 lanceren. Deze ontwikkeling moet in de markt worden gezet. Er is een uitgewerkt strategisch marketing- en communicatieplan. Een belangrijk onderdeel van dit communicatieplan is onze social media strategie.

Voor het uitwerken, uitrollen en monitoren van onze social media strategie zijn wij op zoek naar een stagiair(e).

Welke onderwerpen komen aan bod in onze social media strategie:
- Onderzoek marktsituatie (waar bevinden onze doelgroepen zich)
- Inventarisatie mogelijkheden en concreet advies over de boodschap per platform
- Advies over SMO (social media optimalisatie), uitgaande van huidige situatie in de website
- Inventarisatie meningen en adviezen van onze directe klanten. Op basis hiervan het uitbrengen over productinnovaties en brand utilities
- Advies over social media effectiviteit. Hoe meten we dit en op basis van welke meeteenheden?

Naast het onderzoeks- en advies werk verwachten we ook dat je tegelijkertijd je advies in praktijk brengt. Je bent aanjager zowel intern als extern. Luister, monitor, reageer en adviseer!

De begeleiding vindt plaats vanuit Morgenwerk en de opleidings instantie. Je directe begeleider heeft een marketing- en communicatie achtergrond en enkele jaren ervaring.

Een stage bij Morgenwerk.nl biedt een unieke kans om bij te dragen aan de oprichting van een bedrijf dat verandering gaat brengen in de uitzendmarkt.
We hebben het namelijk allemaal meegemaakt. De opkomst van de online boekenwinkels. Zoals Amazon en Bol.com. De low budget vliegtuigmaatschappijen. Easyjet en Ryan air. Alles op zijn kop en daarmee succesvol!

Heb jij zin om samen met ons aan de slag te gaan en tijd en ruimte te krijgen om te leren over je vakgebied. Neem dan snel contact met ons op!
Je kan je CV en een korte motivatie mailen naar kathelijn@morgenwerk.nl.

Werklocatie: Utrecht

Aantal uren per week: 40 uur

Vergoeding: in overleg

 

When/

02-01-2012 - 01-06-2012
 

Where/

Morgenwerk

21

DEC

Deadline/

21 Dec 2011 8:00