05-03-2012

job/

Senior Visual Designer

by: Evident
Abstract: 

Ben jij het assertieve en talentvolle creatieve zwaargewicht die ons Concept & Design team komt versterken? Evident is het nummer 9 full service internetbureau van Nederland én het leukste bureau van Utrecht! Samen met ruim 60 collega’s ga je meewerken aan prijswinnende online producties voor topklanten als Danone, Microsoft, Hogeschool Utrecht en Staatsbosbeheer.

Evident is het nummer 9 full service internetbureau van Nederland én het leukste bureau van Utrecht! Samen met ruim 60 collega’s ga je meewerken aan prijswinnende online producties voor topklanten als Danone, Microsoft, Hogeschool Utrecht en Staatsbosbeheer. Als senior visual designer ga jij een cruciale bijdrage leveren aan de verschijningsvorm van onze succescases.

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste mensen met ambitie. We bieden een uitdagende functie met leuke collega’s, mooie opdrachtgevers, uitdagende projecten en ongeëvenaarde personeelsuitjes!

 

We zijn stevig aan het groeien en om die reden op zoek naar een talentvolle;

 

Senior Visual Designer

 

Als senior visual designer bij Evident maak je onderdeel uit van het multidisciplinaire Concept & Design team. Binnen dit team werken strategen, conceptontwikkelaars, interaction designers, functioneel ontwerpers, visual designers en online marketeers intensief samen om strategieën om te vormen tot concepten en uit te werken tot designs die er niet alleen fantastisch uitzien maar ook nog bijzonder goed werken.

   Als senior visual designer heb je een sturende en uitvoerende rol als het gaat om de ontwikkeling van het visueel ontwerp van websites, campagnes, online applicaties, apps bepaalt. In je ontwerpen streef je naast schoonheid naar optimale usability, conversie en maximale effectiviteit van je ontwerpen. Je bent binnen het ontwerpproces om die reden nieuwsgierig naar doelstellingen van de uiting die je aan het vormgeven bent. Je bent je bewust van content en copy en kijkt waar nodig over de grenzen van devices heen. Je hebt een bovengemiddelde interesse in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van interfacedesign, online marketing, webtechnologie en social media.

 

Naar buiten toe ben je creatief sparringpartner voor onze klanten en presenteer je de designs van Evident met passie en overtuiging. Je kunt je goed inleven in huisstijlen en bent in staat om zowel creatieve grenzen op te zoeken als je te laten inspireren door de organisaties en merken waar we actief voor zijn. De ontwikkeling van een nieuw merk of huisstijl zie je als buitenkans en je draait je hand niet om voor de vastlegging van een online huisstijl in een bruikbare manual.

 

Binnen het team ben je sparringpartner voor strategen en conceptontwikkelaars om in pitches snel een overtuigend beeld neer te zetten. Als het gaat om vormkeuzes kan je, als het moet, een stevige discussie voeren over interactieontwerpen en interfaces. Je bent een echte inspirator en weet het team creatief scherp te houden en te motiveren. Collega’s kunnen altijd bij jouw terecht met designtechnische vraagstukken en je kijkt graag ongevraagd over een schouder van een collega mee. Ook geef je begeleiding en ondersteuning aan freelancers en stagiairs.

Als expert binnen jouw vakgebied maak je zelfstandig realistische ureninschattingen voor offertes en schetst een helder beeld van de vereiste kwantiteit en kwaliteit van designdeliverables. Dit doe je zowel voor de projecten die je zelf uitvoert als voor vormgevingstrajecten  van het team.

 

 

Functie eisen

  • Een afgeronde HBO opleiding op het gebied van media, design of digitale communicatie;
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring in het vormgeven van grote complexe websites, actiesites en interactieve applicaties bij een internetbureau;
  • Uitstekende kennis van Photoshop en Illustrator;
  • Een sterk portfolio waar je ervaring met websites en applicaties naar voren komt;
  • Ervaring met de ontwikkelling van apps of websites voor mobiele devices is een pre;
  • Je bent communicatief zeer vaardig;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk.

 

Evident biedt

Behalve een leuke werkplek mét 27” iMac kun je een marktconform salaris verwachten met prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij ons werk je samen met talentvolle collega’s in een dynamische en inspirerende werkomgeving waarbinnen professionaliteit, teamspirit, humor en persoonlijke ontwikkeling een belangrijke rol spelen. En last but not least, een informele werkcultuur waarin plezier verankerd is. Kijk voor meer informatie op www.evident.nl

                                                                                                                                 

Interesse

Wil je reageren op de vacature van Senior Visual Designer bij Evident, mail dan je CV en een duidelijke motivatie en een link naar je online portfolio naar onze recruiter Esther Geers, werken@evident.nl. Heb je nog vragen over deze functie dan kan je telefonisch contact opnemen met onze recruiter via 030-298 50 50 of mail metwerken@evident.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

When/

02-04-2012 - 02-04-2012
 

Where/

Evident

01

APR

Deadline/

01 Apr 2012 10:00