16-07-2012

job/

Sales consultant / Management Traineeship met affiniteit voor Social Media en leidinggevende ambities bij Meltwater Buzz in Amsterdam.

Abstract: 

Sales consultant / Management Traineeship met affiniteit voor Social Media en leidinggevende ambities bij Meltwater Buzz in Amsterdam.

Meltwater Group is een internationale organisatie, opgericht in Noorwegen in 2001 en heeft inmiddels 55 kantoren in Europa, Amerika, Zuid-Amerika, Dubai, Aziƫ, Zuid Afrika en Australiƫ en meer dan 900 werknemers. Meltwater Group focust zich op het leveren van Software as a Service (SaaS) gericht op recente marktontwikkelingen zoals online media, social media en PR.

Meltwater Group is een internationale organisatie, opgericht in Noorwegen in 2001 en heeft inmiddels 55 kantoren in Europa, Amerika, Zuid-Amerika, Dubai, Azië, Zuid Afrika en Australië en meer dan 900 werknemers. Meltwater Group focust zich op het leveren van Software as a Service (SaaS) gericht op recente marktontwikkelingen zoals online media, social media en PR.

Meltwater Buzz is onderdeel van Meltwater Group en richt zich op algehele social media oplossingen voor diverse organisaties wereldwijd, te denken valt aan monitoring, webcare en Facebook beheer. Omdat wij graag willen doorgroeien in de Nederlandse markt, zijn wij op zoek naar ambitieuze kandidaten met passie voor sales en social media, die beschikken over management potentieel en een internationale carrière ambiëren.

Sales consultant / Management Traineeship
met affiniteit voor Social Media en leidinggevende ambities

Functieomschrijving Sales consultant / Management Traineeship;

Als Sales Consultant versterk je het Meltwater Buzz team in de Nederlandse markt. In deze rol leer je hoe je op een consultatieve manier toegevoegde waarde kan creëren voor potentiele klanten. Om je in deze rol te ontwikkelen, word je continue getraind en begeleid door middel van workshops, on-the-job trainingen en 1-op-1 coachgesprekken.

Succesvolle resultaten als Sales Consultant leiden tot snelle doorgroeimogelijkheden binnen dit traineeship. De volgende stap is een leidinggevende functie waarbij je een team van maximaal 5 personen gaat begeleiden en trainen in je rol als Sales Manager. Tijdens deze periode word je opgeleid in operationele en strategische aspecten van het succesvol runnen van een eigen kantoor om door te groeien in de functie van Managing Director.

Naast een carrière binnen Meltwater Buzz, heb je ook de mogelijkheid om bij een van onze andere business units aan de slag te gaan, zowel in Nederland als in het buitenland.

Kwalificaties;

- Opleiding op WO niveau (geen voorkeur voor afstudeerrichting)

- Moedertaal Nederlands
- Goede academische resultaten
- Voldoende extra curriculaire activiteiten (sport, studie, werk)
- Starter / 0-2 jaar werkervaring
- Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden
- Affiniteit met social media en consultatieve sales
- Ondernemend en ambitieus
- Leiderschapskwaliteiten
- Internationale (werk) ervaring
- Beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift, overige talen zijn een pre.

Meltwater Group biedt;

- Ambitieuze en leuke bedrijfscultuur
De rol biedt een complete verantwoordelijkheid van het leggen van het eerste contact tot aan het adviseren van de juiste oplossingen en het onderhouden van het klantcontact. Het salesproces is consultatief en geeft je de mogelijkheid om vanaf de eerste maand je eigen netwerk op te bouwen en meetings uit te voeren met de top van nationale en internationale organisaties.
 

- Management development programma

Binnen Meltwater bieden wij veel ruimte voor trainingen, zowel vakinhoudelijk als gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. De snelheid van jouw doorgroeimogelijkheden heb je zelf in de hand door succesvolle resultaten te leveren. Idealiter ben je na anderhalf tot twee jaar klaar om leiding te geven aan één van de Meltwater Buzz kantoren in Nederland of in het buitenland.
 

- Internationale carrièremogelijkheden

Meltwater Buzz biedt je de mogelijkheid om zowel nationaal als internationaal je persoonlijke en professionele groei te ontwikkelen. Meltwater Group heeft ervaring in het opleiden van managers over de hele wereld binnen verschillende culturen.

- Aantrekkelijke bonusstructuur

Bij het behalen van persoonlijke- en teamdoelstellingen zijn er aanvullende bonussen en commissies te verdienen.

Volg @meltwatergroup, @meltwaterbuzz en @mBuzzBeNeLuxop Twitter en op onze Facebook fan page. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze websites: http://buzz.meltwater.com/of www.meltwater.com.

Solliciteren op de vacature Sales consultant / Management Traineeship;

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en herken je jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Laat je CV met motivatie achter op onze sollicitatiepagina:

http://vacature.onlinevacatures.nl/?vid=20501

Deadline voor sollicitaties: 15 augustus 2012.

Interview data: 23 en 24 augustus 2012.

Start datum: 17 september 2012.

Voor meer informatie neem contact op met Melissa van Gestel: +31207400805.
 

 

When/

17-09-2012 - 17-09-2012
 

Where/

Meltwater Buzz - Meltwater Group Amsterdam

14

AUG

Deadline/

14 Aug 2012 22:00