29-09-2011

internship/

Roamler zoekt een data onderzoeks stagiair

by: Roamler
Abstract: 

Wil jij een unieke ervaring opdoen bij een start-up? Roamler is op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die ons community team kan versterken en daarnaast onderzoek bij ons wil komen doen. We zijn een jong Amsterdams bedrijf dat steeds groter groeit en zelfs plannen heeft binnenkort internationaal te gaan.

Werkzaamheden

De Roamlers verzamelen data door foto's te maken en vragen te beantwoorden; van rode voorwerpen tot dagelijkse ritueeltjes; van onbekende mooie plekken in Nederland tot koffiezetapparaten. We zoeken iemand die ons community team komt versterken en daarnaast dieper in de verzamelde data van de Roamlers wil duiken en hier onderzoek naar wil doen. Wat zijn overeenkomsten en verschillen tussen inzendingen? Vallen er dingen op in de database? Zie je trends op basis van het fotomateriaal? Zijn er patronen te ontdekken op basis van het tijdstip of de locatie van de inzendingen? Kortom, je houdt je bezig met de goedgekeurde inzendingen en probeert hier patronen in te vinden.

Eisen

Ben je (bijvoorbeeld) student Nieuwe Media, Communicatie of Psychologie en wil je een onderzoeksstage doen dan is deze stage wat voor jou! We zoeken nieuwsgierig en creatief persoon die wil zoeken naar antwoorden op onze vragen, maar ook op basis van het geboden materiaal zelf onderzoeksvragen kan formuleren. Vind je het geweldig om in de data (ruim 30.000 goedgekeurde inzendingen) te duiken en vind je het een uitdaging om naast vragen ook fotomateriaal als databron te onderzoeken? Het is eventueel ook mogelijk om (in overleg met je opleiding) een afstudeeronderzoek bij ons te doen.

We zijn op zoek naar iemand:

  • Met goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal
  • Die een HBO of Universitaire opleiding volgt; bij voorkeur Communicatie, Nieuwe Media of Psychologie
  • Die affiniteit heeft met nieuwe en social media
  • Die sociaal en communicatief sterk is
  • Die graag onderzoek voor ons wil doen
  • Die een flexibele instelling heeft (en ook 's avonds en in het weekend kan werken)
  • In het bezit zijn van een iPhone is een pré

Stagevergoeding

350 euro bij een 40urige werkweek

Periode

Per direct; minimaal 3 maanden, maximaal 6 maanden JE KAN EVENTUEEL OOK LATER BEGINNEN!

Interesse?

Je kunt reageren op de vacature 'Data onderzoeks stagiair' door je motivatiebrief en CV te mailen naar jobs@roamler.com

 

When/

01-10-2011 - 01-03-2012
 

Where/

Roamler

30

DEC

Deadline/

30 Dec 2011 23:00