14-07-2011

internship/

Redactiestagiair(e) bij Utrechts Uitburo en Culturele Zondagen

Abstract: 

Het Utrechts Uitburo en Culturele Zondagen vormen sinds 1 januari 2010 samen Stichting Cultuurpromotie Utrecht. Culturele Zondagen organiseert meerdere malen per jaar mini cultuur festivals in de stad met wisselende thema’s. Het Utrechts Uitburo is dé verspreider van agenda-informatie op het gebied van cultureel uitgaan in Utrecht met als doel het vergroten van cultuurparticipatie. Om jongeren en studenten te bereiken is er sapsite.nl.

Wij hebben op onze afdeling marketing en communicatie doorlopend plaats voor een stagiair. Als stagiair draai je als volwaardig collega mee in ons jonge team. Hieronder vind je een overzicht van werkzaamheden waar je als stagiair aan zal werken.

- Webredactie Sapsite; bijvoorbeeld een recensie of verslag schrijven.
- Webredactie Utrechts Uitburo; collectieve cultuurmarketing.
- Doelgroepgerichte tips (voor leuke dingen die er op cultureel gebied te doen zijn) schrijven en op Sapsite plaatsen.
- Tips plaatsen op utrechtsuitburo.nl in samenspraak met onze redacteur.
- Voor zowel sapsite als utrechtsuitburo.nl samen met de redacteur winacties verzamelen bij culturele instellingen, schrijven, op website plaatsen en winnaars afhandelen.
- Social media redactie (Twitter en Facebook)
- Zorgen dat bepaalde voorstellingen en tentoonstellingen in de theaters, podia en musea goed op onze website staan en onze agenda volledig is.
- Eindredactionele werkzaamheden voor sapsite, het redigeren en checken van stukken geschreven door het vrijwillige redactieteam.

Daarnaast zul je allerhande werkzaamheden voor Culturele Zondagen uitvoeren op het gebied van festivalproductie, de omvang van deze werkzaamheden wordt in overleg met de stagiair en de producenten vastgesteld. Het merendeel van de tijd zal je echter besteden aan de marketing en communicatie werkzaamheden op de redactie.
Het is bij ons ook mogelijk een onderzoek of (afstudeer) scriptie te schrijven. (Als je een onderzoek wilt uitvoeren dan vervalt het productionele ondersteuningsgedeelte in je takenpakket.)

Je bent van harte welkom voor een oriënterend gesprek. Ons kantoor zit op het Domplein in het centrum van Utrecht. Wij bieden je een mooie kans om veel werkervaring op te doen en dit eventueel te combineren met een onderzoeksopdracht of (afstudeer) scriptie. Wij bieden een stagevergoeding conform de CAO theater van € 300,- per maand bij vijf volledige stagedagen per week.
We zoeken een HBO/WO stagiair die zich bij voorkeur minimaal 3 maanden kan verbinden aan ons, voor 3 tot 5 dagen in de week. Kennis van Photoshop, social media en het Utrechtse culturele leven is een pre!

Mail je cv en motivatie naar carlijn@cultuurpromotieutrecht.nl of bel voor vragen met 030-2323080.

 

When/

01-07-2011 - 01-07-2011
 

Where/

Utrechts Uitburo en Culturele Zondagen

22

NOV

Deadline/

22 Nov 2017 12:18