14-01-2012

internship/

Redactie/Productie Stage bij SETUP

by: maks
Abstract: 

SETUP organiseert een gevarieerd aanbod aan events. Voor de productie van deze events is SETUP op zoek naar een stagiair(e) die de organisatie hierbij ondersteunt.

 

Stage-inhoud

Tijdens je stage draai je mee met alle aspecten van redactie en productie voor deze events. Denk daarbij aan het doen van onderzoek naar het thema van elk event, en de vorm en inhoud van het evenement. Ook het ondersteunen van de realisatie van het event behoort tot je taken: het benaderen en instrueren van eventuele sprekers en het zorgen voor de creatieve en praktische aankleding. Een stage bij SETUP duurt normaal gesproken minimaal drie maanden.

Functie-eisen

Je hebt affiniteit met technologie en de digitale cultuur. SETUP is een flexibele en horizontale organisatie, met ruimte voor ontwikkeling, inbreng en eigen verantwoordelijkheid. Werknemers van SETUP zijn dan ook bij voorkeur leergierig en pro-actief.

Voorwaarden
Wil jij ervaring opdoen in het bovengenoemde werkveld, dan bieden wij jou deze stageplaats. Voor nadere informatie over deze stage kan je contact opnemen met Jelle van der Ster, telefoon: 06-13697539 en e-mail: jelle@setup.nl. Wil je zien wat we tot nu toe hebben gedaan en waar we mee bezig zijn, check dan de site of de Storify.

 

When/

01-02-2012 - 01-05-2012
 

Where/

SETUP

31

JAN

Deadline/

31 Jan 2012 23:00