11-01-2012

internship/

PR/Communicatie stage bij SETUP

by: maks
Abstract: 

SETUP organiseert een gevarieerd aanbod van events op het gebied van nieuwe media. Voor de PR en Communicatie hiervan is SETUP op zoek naar een stagiair(e) die de organisatie naar een hoger niveau kan helpen.

SETUP is een jonge en snel groeiende culturele onderneming in het centrum van Utrecht. De afgelopen twee jaar heeft SETUP verschillende events georganiseerd op het snijvlak van nieuwe media, kunst en cultuur waaronder:

- Data op het Doek: Een avond kijken naar datavisualisaties in de bioscoop

- Make a Meme: een workshop over dit populaire volksvermaak

- Tussen Kunst en Glitch: wat is de waarde van nieuwe media kunst in het format van AVRO's Tussen Kunst en Kitsch

Inhoud

Per 1 februari is SETUP op zoek naar een stagiair(e) PR/Communicatie die er voor gaat zorgen dat alle events druk bezocht gaan worden. Je zal je dus bezig gaan houden met eventspecifieke PR. Ook heb je de ruimte om eigen promotie acties op te zetten. Verder leer je om te gaan met communicatiestrategieën binnen een culturele onderneming, zowel op het gebied van social media als op het gebied van meer traditionele media, flyers en persberichten. De stage duurt minimaal 3 maanden. 

SETUP is een horizontale organisatie met ruimte voor ontwikkeling en eigen verantwoordelijkheid. Werknemers bij SETUP zijn bij voorkeur leergierig en pro-actief.

Functie eisen

Je hebt affiniteit met nieuwe media en digitale cultuur, studeert aan een relevante hbo of wo opleiding en bezit een natuurlijk enthousiasme voor alles wat je doet. Al enige ervaring met het schrijven van wervende teksten en kennis van beeldbewerkingsoftware is een pré. 

Contact

Is het allemaal duidelijk? Mail dan gelijk naar Jelle van der Ster op jelle@setup.nl. Als je vragen hebt of meer informatie wilt hebben ook. Je kunt hem ook bereiken op 06-13697539. Je kunt ook altijd een kijkje nemen op setup.nl en zien waar we nu mee bezig zijn. 

 

When/

01-02-2012 - 01-05-2012
 

Where/

SETUP

18

JAN

Deadline/

18 Jan 2018 10:59