20-01-2014

internship/

Onderzoeksstage Online Governance

Abstract: 

Met ingang van februari 2014 zijn we voor een onderzoeks-/afstudeerstage op zoek naar een (master) student die een methode voor online governance helpt ontwikkelen.

Onderzoeks-/afstudeerstage Online Governance
Met ingang van februari 2014 zijn we voor een onderzoeks-/afstudeerstage op zoek naar een (master) student die een methode voor online governance helpt ontwikkelen.  

Wie zijn wij?
Presenter is een online communicatiebureau gespecialiseerd in krachtige content. We bieden onze klanten advies, begeleiding en ondersteuning bij een contentstrategie, contentmigratie, content optimalisatie en webredactie. Daarnaast adviseren we organisaties en instellingen over het succesvol inzetten van social media en intranet. We willen dat onze klanten optimaal presteren op elk online platform.

Wie zoeken wij?
Je zit in de afrondende fase van je bachelor/ master in de richting van communicatie & nieuwe media. Je vindt het leuk je te verdiepen in de onderdelen van online strategie en online governance en hoe deze bepaald kunnen worden. Daarnaast wil je je verdiepen in de methoden om de online strategie en online governance succesvol te introduceren bij een organisatie.

Wat houdt de stage in?
Binnen de stage ontwikkel je een methode voor online governance: SMART Communication. De methode beslaat een twintigtal onderwerpen, zoals stakeholders, BHAG, kernwaarden, kernboodschappen, kernactiviteiten, persona’s etc. waarvoor je bepaalt hoe die beschreven en bepaald kunnen worden.
Aansluitend onderzoek je hoe de resultaten van deze methode op een effectieve manier naar een organisatie gecommuniceerd en uitgedragen kunnen worden.

Wat bieden wij?
·         Een uitdagende stage van vier tot zes maanden met ingang van februari 2014
·         Een stage van 32 of 40 uur per week (4 á 5 dagen)
·         Een plezierige en informele werksfeer
·         Een gangbare stagevergoeding

Heb je interesse?
Dan leren wij jou graag kennen. Stuur een mail met je CV en motivatie naar vacature@presenter.nlter attentie van Mas Lubbers. Voor meer informatie over deze vacature kun je mailen naar hetzelfde adres of bellen naar 088-9370000.

 

When/

03-02-2014 - 30-06-2014
 

Where/

Presenter

28

JAN

Deadline/

28 Jan 2014 16:00