06-07-2011

internship/

Multimedia/Informatica stage bij CKC

Abstract: 

In september 2010 is het Centrum voor Kunst en Cultuur (CKC) gestart met Digital Art Lab. Digital Art Lab is een plaats binnen het CKC, waarin zowel docenten als leerlingen op zoek gaan naar nieuwe vormen van kunstonderwijs in het digitale tijdperk. Creativiteit en technologie gaan hierbij hand in hand bij het ontstaan van nieuwe crossmediale producties. Ze zijn opzoek naar een stagiaire Multimedia/Informatica.

CKC Zoetermeer zoekt stagiair(e) Multimedia/Informatica voor Digital Art Lab
Centrum voor Kunst en Cultuur

Muziek, dans, theater en beeldende kunst voor iedereen, dat is ons motto. Het CKC is een vrijetijdsschool en podium voor alle leeftijden (al vanaf 4 maanden). Naast de activiteiten in ons gebouw verzorgen wij projecten voor het primair onderwijs en de Brede school. Onze organisatie telt 130 medewerkers en 12.000 leerlingen. Het CKC is creatief, innovatief en ondernemend. Onze ambities zijn groot: kijk maar naar het Digital Art Lab dat we eind 2010 hebben geopend. Om andere ambities verder uit te werken, zijn wij op zoek naar een stagiaire Multimedia/Informatica.

In september 2010 is het CKC gestart met Digital Art Lab. Digital Art Lab is een plaats binnen het CKC, waarin zowel docenten als leerlingen op zoek gaan naar nieuwe vormen van kunstonderwijs in het digitale tijdperk. Creativiteit en technologie gaan hierbij hand in hand bij het ontstaan van nieuwe crossmediale producties. Je vindt er inspiratie, ontmoet young professionals en leerlingen, krijgt tips van docenten en je kunt er experimenteren met nieuwe technologieën. Het Digital Art Lab is de plek waar kunst, cultuur en digitale creativiteit elkaar ontmoeten.

Voor meer informatie over dit project ga naar: www.digitalartlab.nl

Na een succesvol pilot-jaar krijgt Digital Art Lab in het seizoen 2011 – 2012 een vervolg. Om die reden zoeken wij voor de periode september 2011 – januari 2012 een:

Stagiair(e) Multimedia/Informatica

Omschrijving:
- Werkt samen met docenten en leerlingen bij ontwikkeling van ideeën en helpt bij de technische realisatie
- Processing
- Kennis van (enkele van) de volgende programma’s: Arduino, PD/Max/Isadora, Video-editing (Final Cut Pro), Programmeren (Java), Wiki/forum beheer
- Je rapporteert direct aan de Labmanager

De ideale kandidaat:
- Is niet verlegen
- Wilt werken in een dynamische R&D omgeving zonder vaststaand programma
- Kan improviseren
- Kan goed organiseren
- Heeft kennis van multimedia en gaming
- Beheerst de Engelse taal goed

Ben je geïnteresseerd of heb je nog vragen, stuur dan een mail naar Audrey Samson via: mail@ideacritik.com Meer informatie over het project kan je vinden op: www.digitalartlab.nl Wij zijn i.v.m. de zomervakantie gesloten van 4 juli t/m 7 aug.

 

When/

01-09-2011 - 01-09-2011
 

Where/

Digital Art Lab - Centrum voor Kunst en Cultuur Zoetermeer

18

JAN

Deadline/

18 Jan 2018 11:00