29-12-2011

internship/

Enthousiaste boekenliefhebber met commercieel inzicht gezocht - Stagiair Marketing

Abstract: 

Bij de schrijverswebsite TenPages.com zoeken wij een leuke & goede marketingstagiair(e). Je zult je onder meer bezig houden met het bedenken en uitvoeren van marketing- en pr-acties voor onze boeken die bij verschillende uitgeverijen verschijnen. Je hebt tijdens je stage de voordelen van een snelgroeiende en dynamische onderneming. Een omgeving waar je als stagiair(e) veel meer en diverse verantwoordelijkheden krijgt dan bij grote bedrijven.

Over TenPages.com

Op TenPages.com wordt nieuw schrijftalent ontdekt vanaf de eerste, vers geschreven pagina’s. Schrijvers plaatsen ten minste tien pagina’s van hun manuscript op de website. Lezers kunnen voor € 5,- een aandeel kopen in een manuscript. Als alle aandelen zijn verkocht, wordt het boek uitgegeven door een bekende uitgeverij en verdienen de lezers met de boekverkoop. Binnen anderhalf jaar tijd wisten al 54 manuscripten alle aandelen te verkopen en won de website verschillende prestigieuze prijzen. TenPages.com mag zich met trots de meest succesvolle crowdfunding-website van Nederland noemen.

 

In verband met de snelle groei van de onderneming zoeken wij een leuke & goede marketingstagiair(e). Je zult je onder meer bezig houden met het bedenken en uitvoeren van marketing- en pr-acties voor onze boeken die bij verschillende uitgeverijen verschijnen.

 

Werkzaamheden stage

 • Het bedenken en uitvoeren van ludieke marketing- en pr-acties t.b.v. de boektitels, in overleg met de partneruitgeverijen en de uitgeefmanager van TenPages.com
 • Op een originele wijze gebruik maken van de social-mediakanalen om de potentiele lezers van TenPages- boeken te bereiken
 • Ondersteuning bij presentaties en evenementen
 • Uitvoeren van algemene (marketing)administratieve werkzaamheden
 • Je werkt nauw samen met de Uitgeefmanager die verantwoordelijk is voor de uitgaven via TenPages.com

 

Studierichting:

Media, Informatie & Communicatie (marketing gericht), Internet, Marketing, Communicatie, Commerciële Economie (HBO of WO)

 

Eigenschappen kandidaat:

 • Je houdt van lezen en van boeken
 • Je bent geïnteresseerd in de Nederlandse boekenbranche en de boekenconsument
 • Je kunt je goed verplaatsen in wat de verschillende doelgroepen aanspreekt
 • Je hebt affiniteit met internet/e-marketing
 • Je bent een ondernemend persoon: je houdt van aanpakken
 • Je bent enthousiast en positief: je wilt veel leren

 

Startdatum: februari 2012

Duur: 4 à 5 dagen per week gedurende minstens 4 maanden

Locatie: Amsterdam centrum

Vergoeding: € 350 per maand excl. reiskostenvergoeding

 

Stage lopen bij TenPages.com

We zijn een jong bedrijf, dat zeer professioneel is georganiseerd en grote ambities heeft. Je hebt tijdens je stage de voordelen van een snelgroeiende en dynamische onderneming. Een omgeving waar je als stagiair(e) veel meer en diverse verantwoordelijkheden krijgt dan bij grote bedrijven. Hou jij van boeken en marketing/pr en denk jij dat je een goede aanvulling zult zijn op ons team? Stuur dan een mailtje met CV naar info@tenpages.comt.a.v. Eva de Visser.

 

When/

02-01-2012 - 15-06-2012
 

Where/

TenPages.com

12

JAN

Deadline/

12 Jan 2012 23:00