29-05-2012

internship/

Creatieve social media stage

Abstract: 

Heb jij interesse in social media en wil je graag stage lopen bij een jong, groeiend bedrijf? Your Social in Breda is op zoek naar een onderzoekende, creatieve stagiair/afstudeerder.

Tijdens je stage ondersteun je de collega's van Your Social met allerlei project en bureauwerkzaamheden . De werkzaamheden kunnen variëren van research naar 'best practices' en actuele ontwikkelingen tot het ontwerpen en uitwerken van onderzoeken en voorstellen.  Of wellicht heb je een eigen voorstel dat je tijdens je stage wilt realiseren.
 
Afstuderen
Tijdens het afstuderen voer je (grotendeels) zelfstandig je opdracht uit. Dit kan een onderzoek zijn of het ontwikkelen van een social media concept voor een potentiële klant. Of iets wat je zelf hebt bedacht en aan ons wilt voorstellen.
 
Wat vinden we belangrijk?
Your Social is een jonge informele organisatie die groeit. We vinden het belangrijk dat je als stagiair en/of afstudeerder goed weet wat je wilt en dat je duidelijk aangeeft aan ons wat je verwacht en hoe wij bij kunnen dragen aan succesvolle stage of afstudeer opdracht. Het gaat om jouw toekomst.

Interesse?
Neem dan contact op met Patric Kint (patric@yoursocial.eu) of stuur hem een tweet op @patric_kint
Kijk voor meer informatie op http://www.yoursocial.nl

 

When/

01-09-2012 - 01-09-2012
 

Where/

Your Social

21

NOV

Deadline/

21 Nov 2017 20:40