22-02-2016

job/

The Crafthunter is Hiring!

by: AdA
Abstract: 

Newcraft in Amsterdam biedt een inspirerend traineeship programma rond search engine optimalization (SEO). Het gaat om een uniek 1-jarig programma dat starters en afstuderenden de ins- en out's rond SEO praktijken leert door opdrachten uit te voeren voor echte bedrijven, onder begeleiding van Nederland's beste SEO specialisten. Newcraft is nu op zoek naar ambitieuze kandidaten die klaar zijn voor een uitdaging!

Word een digitale vakman/vrouw!

 

Technologische ontwikkelingen gaan zo snel dat er vooral in het digitale vakgebied weinig concrete opleidingen zijn voor de vele nieuwe en interessante functies. Daarom heeft digital marketing bureau Newcraft in Amsterdam zelf een academy opgericht. Newcraft is een jong en snel groeiend bedrijf met de bezieling van startup en het portfolio van een professioneel bedrijf met ervaring. In het uitdagende 1-jaar durende SEO Excellence Traineeship program wordt je opgeleid tot digital media vakman/vrouw en ontwikkel je de skills die horen bij het ambacht van de digitale online marketeer. Newcraft werkt met de top twintig grootste bedrijven van Nederland en de traineeship is gebaseerd op echte opdrachten die uitgevoerd worden bij de opdrachtgevers van Newcraft. Je gaat dus direct aan de slag en zult worden begeleid door de bekendste digital marketing SEO specialisten van Nederland. Zij zullen hun kennis met je delen tijdens de wekelijkse workshops en seminars. 

 

Ben je klaar voor de volgende stap in een carrière in nieuwe media, digitale cultuur? En wil je graag praktische skills vervaardigen waarmee je je theoretische kennis in praktijk kunt brengen? Newcraft's SEO traineeship zal je helpen die volgende stap te maken.

Op www.newcraftgroup.com/crafthunter lees je meer over dit SEO Excellence Programma en hoe je onderdeel wordt van dit inspirerende traject!

 

When/

01-03-2016 - 30-06-2017
 

Where/

Newcraft

29

JUN

Deadline/

29 Jun 2016 22:00