ON-agency
04-10-2011

internship/

Community Management Support

by: onagency
Abstract: 

-dagelijkse ondersteuning van de Community Managers.
-onderzoek naar de ontwikkelingen op Social Media/Networks
-marketing/merk gericht kunnen denken
-duur stage liefst 6 maanden

ON-agency is een start-up gespecialiseerd in on-line Community Management voor merken en organisaties en is gevestigd in Uithoorn. 

De stageopdracht omvat voornamelijk de dagelijkse ondersteuning van de Community Managers. Onderzoek naar de ontwikkelingen op Social Media gebied, analyses van succesvolle on-line communities en het hoe en waarom, contact onderhouden met klanten en creatieve bureau's over aanleveren content en het eventueel managen van startende on-line communities onder begeleiding van de community managers. 

De stagaire rapporteerd direct aan de Community Manager. De periode van de stage is in overleg maar een stage van 6 maanden heeft de voorkeur. 

We zijn op zoek naar een stagekandidaat die marketing-merk gericht kan denken en dit combineert met een diepgaande kennis van van Social Networks en moet zelf een actieve gebruiker zijn van met name facebook/hyves/twitter. Een passie voor sport en dan met name voetbal en running is een absolute voorwaarde. Een affiniteit met 'streetculture' en dan met name de sneaker scene is een pré. Verder moet de kandidaat beschikken over een makkelijke schrijfstijl en uitgebreide algemene computervaardigheden. Een echte digital native met een marketing communicatie of nieuwe media achtergrond.

De kandidaten kunnen contact opnemen via: info@on-agency.com

 

When/

01-12-2011 - 31-05-2012
 

Where/

ON-agency

30

OCT

Deadline/

30 Oct 2011 23:00