11-08-2011

internship/

Community Management Stage / Onderzoek

Abstract: 

Ben jij de specialist in social media en online participatie en heb jij de ambitie om hier serieus werk van te maken? Kom dan ervaring opdoen als community manager bij inSided Media. Daarnaast hebben wij alle kennis en data in huis om je te helpen bij een geweldig afstudeeronderzoek!

 

Wat is inSided?
Met een jong en ondernemend team werken we vanuit hartje Amsterdam aan de stormachtige opkomst van Klant Communities en Social CRM. Het gaat  hierbij om Communities  rondom content, interessegebieden of merken. inSided heeft als onderdeel van inSided Media meer dan tien jaar ervaring met online communities. We hebben naast onze eigen communities, MyCE.com en Mobilyz.com, communities geïmplementeerd voor andere organisaties, zoals T-Mobile, BlackBerry en FBTO, die samen maandelijks miljoenen bezoekers verwerken.

Wie zoeken we? 
Voor de ondersteuning van ons Community Management team zijn we op zoek naar een ondernemende stagiair die het leuk vindt om mee te denken over statistieken en analyses rondom online Communities en de activatie van de gebruikers.

Hoe zouden wij bijvoorbeeld statistisch het succes van de T-Mobile Community kunnen bepalen? Welke data moeten wij hiervoor verzamelen en hoe kunnen deze aan bestaande theorieën worden gekoppeld? En hoe kunnen theorieën zoals de netwerktheorie, de self-determination theorie en de Uses & Gratifications benadering gebruikt worden om de community te activeren en de betrokkenheid te vergroten.

Daarnaast vind je het leuk om in de praktijk te zorgen dat de communities geactiveerd worden, bijvoorbeeld door zelf op de communities te participeren. Ook volg je actief blogs en fora rondom het vakgebied en schrijf je artikelen voor onze eigen blogs.

Wat beiden we?
•    Een geweldige kans om een kijkje te nemen in de praktijk.
•    Unieke mogelijkheid om een origineel afstudeeronderzoek op te zetten.
•    Flexibele werktijden op een kantoor in hartje Amsterdam.
•    Een stage vergoeding in overleg.

Solliciteren

Mail naar joris@insided.nl. Bellen naar 020 – 42 79 597 kan natuurlijk ook!

Kijk voor meer info over InSided op www.insided.nl

 

When/

05-09-2011 - 05-09-2011
 

Where/

Insided

18

JAN

Deadline/

18 Jan 2018 10:59