04-04-2016

internship/

Communicatiestagiair

Abstract: 

We zijn bij Dutch Game Garden op zoek naar een gemotiveerde communicatiestagiair. Werkzaamheden bestaan o.a. uit het maken van content voor verschillende websites, organisatie rondom onze evenementen, redactie in woord en beeld, contact onderhouden met gamebedrijven en diverse andere taken. Er is eventueel ruimte voor onderzoek binnen je stage. We zoeken per september een stagiair – duur en uren van de stage in overleg.

Keywords: 

We zijn bij Dutch Game Garden op zoek naar een gemotiveerde communicatiestagiair. Werkzaamheden bestaan o.a. uit het maken van content voor verschillende websites, organisatie rondom onze evenementen, redactie in woord en beeld, contact onderhouden met gamebedrijven en diverse andere taken. Er is eventueel ruimte voor onderzoek binnen je stage. We zoeken per september een stagiair – duur en uren van de stage in overleg. Je krijgt een passende stagevergoeding.
Voel jij je aangesproken en voldoe je aan de eisen hieronder? Stuur dan je motivatiebrief + CV naar info@dutchgamegarden.nl.
Vereisten:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau.
  • Affiniteit met de gamesindustrie, maar je hoeft niet per se "hardcore gamer" te zijn.
  • Computerkennis is vereist, Office-pakketten zijn geen probleem voor je. Ervaring met CMS (Wordpress, Typo), Photoshop, inDesign e.d. is een pre.
  • Taalvaardigheid uitstekend, zowel Nederlands als Engels, geschreven en gesproken.
  • Kennis van en affiniteit met social media.
  • Aanpakker, je moet het niet erg vinden een keer mee te helpen onze INDIGO-kasten te sjouwen.
  • Beetje gevoel voor diplomatie is vereist, vanwege onze positie als kennismakelaar en "ambassadeur" voor de gamesindustrie.

Een email sturen betekent niet automatisch dat we je uitnodigen voor een gesprek. We nemen zelf contact op met de meest veelbelovende inzendingen.

 

When/

01-09-2016 - 01-09-2016
 

Where/

Dutch Game Garden

28

JUL

Deadline/

28 Jul 2016 22:00