13-01-2012

job/

Brandambassadors zoekt Drupal fans/specialisten (php of java)

Abstract: 

Wij zijn Brandambassadors, een marketing/communicatie bureau dat zich specialiseert in het conceptualiseren en ontwikkelen van online communities omtrent (lifestyle) merken. Daarmee spelen we in op een nieuw soort klant-merk relatie. De consument van vandaag de dag wil dankzij de vele activerende en betrekkende mediatechnologie├źn nou eenmaal sneller 'wat meer' van zijn/haar favoriete merk. Wij ontwikkelen de omgeving waarin ze uiting kunnen geven aan dat 'wat meer'.

Wij zijn Brandambassadors, een marketing/communicatie bureau dat zich specialiseert in het conceptualiseren en ontwikkelen van online communities omtrent (lifestyle) merken. Daarmee spelen we in op een nieuw soort klant-merk relatie. De consument van vandaag de dag wil dankzij de vele activerende en betrekkende mediatechnologieën nou eenmaal sneller 'wat meer'  van zijn/haar favoriete merk. Wij ontwikkelen de omgeving waarin ze uiting kunnen geven aan dat 'wat meer'. 

Wij zijn hard op zoek naar specialistische kennis omtrent Drupal, Liferay, Wordpress en andere cms systemen. Tot nu toe hebben we veel zelf geprobeerd in de experimentele fase. Deze fase heeft ons al heel veel leuke en uitdagende opdrachten voor grote merken opgeleverd en deze ontwikkeling lijkt zich  te versterken. Ook in deze tijd van zogenaamde recessie. Wij bieden namelijk besparing op marketing budgetten aangezien een goed draaiende community de beste advertentie is die een merk kan hebben, en user generated bovendien! 

Een voorbeeld van zo'n community is www.vespafans.nl. Onze aanpak heeft geleid tot grote opdrachten zoals Piaggio Vespa bv. Dat is www.vespadealers.nl en www.piaggiodealers.nl geworden (van beide is er ook een .be domein) Een andere community is www.khn.nl (Koninklijke Horeca Nederland). 

Echter, wij missen de kracht om snelheid te maken. We willen meer communities uitrollen (zoals www.vespafans.nl) maar dan in Drupal, wordpress (php) en/of Liferay (Java) of andere cmc systemen. We hebben een geïntegreerde user-brand-retailer strategie ontwikkeld die elke community  winstgevend moet gaan maken. Daar ligt een grote uitdaging op ict gebied!  Daarnaast krijgen we veel opdrachten die Facebook en/of smartphone apps betreffen en met onze huidige kennis maakt het ons moeilijk om een transparante keuze te maken voor een ict bedrijf. 

Dus ben jij die programmeur/webdeveloper die kan op gaan in de details maar ook nieuwschierig is naar het grote plaatje? Dan zoeken wij jou. Wij bieden een enorm ambitieuze en uitdagende werkomgeving waarin innovatie en 'out of the box' de boventoon voeren. 

Zie je zelf werken op full-time danwel part-time of op project-basis (dus freelance) bij het ambitieuze en flexibele Brandambassadors, een bedrijf met nieuwe inzichten op het gebied van marketing en ict, mail of bel dan snel voor een afspraak.    

contact: robbert@brandambassadors.nl (ex-NMDC'er)

 

When/

01-02-2012 - 31-12-2012
 

Where/

Brandambassadors

09

FEB

Deadline/

09 Feb 2012 23:00